Ο Χορός της Μάσκας 1997

Δευ, 24/02/1997
Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”

ΜΑΣΚΑ (η κοινή): Προσωπείο, που τυγχάνει πολλαπλής εφαρμογής. Αποκτά ιδιαίτερη κοινωνική σημασία, όταν ο μεταμφιεζόμενος είναι άσχημος. Χρησιμοποιείται για τις ανάγκες χορών, καρναβαλικών αμφιέσεων, ληστειών μετά φόνου ή άνευ.
Αρκετές γυναίκες, ειδικώς φορούν και μάσκα ύπνου δια να μην τρομάζουν το σύζυγό τους όταν ξαπλώνουν μαζί στο κρεβάτι.

ΧΟΡΟΣ ΜΑΣΚΑΣ: Διοργανώνεται και φέτος από το Καρναβαλικό Κομιτάτο στη Δημοτικό Θέατρο “ΑΠΟΛΛΩΝ”. Οι προσκεκλημένοι φορούν μάσκες πάση θυσία. Προβλέπεται και βράβευση των πιο εμπνευσμένων ομαδικών ή ατομικών δημιουργιών. Η επιτροπή αποτελείται από μέλη του Κομιτάτου και εκπρόσωπο του ΥΠΕΧΩΔΕ. Ο διαγωνισμός θα είναι πλειοδοτικός και οι φάκελοι θα ανοιχτούν στις 24 Φεβρουαρίου 1997 και ώρα 10 μ.μ.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Καταστάσεις απρόσμενες, που προκαλούν αιφνίδια συναισθήματα. Όταν αποκαλύπτοναι προκαταβολικώς, παύουν να είναι εκπλήξεις. Ο δε υπεύθυνος της διαρροής σφαλιαρώνεται.

ΚΟΜΙΤΑΤΟ: Ομάδα Πατρινών καρναβαλιστών, με πολυετή πείρα. Γνώσεις στενογραφίας και συνομωτικής θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Προβλέπεται μισθός, ποστοσά, έξτρα μπόνους και αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες (κατά μόνας).