Οι Περιπέτειες του Μικρού Πρίγκηπα 2004

Σάβ, 07/02/2004 – Κυρ, 08/02/2004
Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”

Είναι ένα ταξίδι για ρομαντικούς, που αναζητούν το νόημα της ζωής στα μικρά πράγματα. Όπως ο μικρός πρίγκιπας που κατοικεί στο μικροσκοπικό πλανήτη του διασκεδάζοντας με γλλυκά και λυπημένα ηλιοβασιλέματα, παρέα με ένα ζωγραφιστό αρνί και ερωτευμένος με ένα γοητευτικό, ευαίσθητο και απαιτητικό τριαντάφυλλο.

Σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε μαζί του στην περιοχή άγνωστων αστεροειδών και πλανητών και να γνωρίσετε τους μοναδικούς κατοίκους του καθενός: ένα βασιλιά χωρίς υπηκόους, έναν ματαιόδοξο που αναζητάει θαυμαστές, έναν επιχειρηματία που μετράει τα αστέρια, σα να ήταν ιδιοκτησία του κι ένα γεωγράφο που δεν έχει αναφορές εξερευνητών για να καταγράψει στα βιβλία του.

Έπειτα μπορείτε να καταλήξετε στη Γη και να προσπαθήσετε να τη δείτε με άλλο μάτι. Να γνωριστείτε με το φίδι και να συναντηθείτε με την αλεπού, για να μάθετε, πως γνωρίζει κανείς μόνον ότι ημερώνει.

Ίσως, τότε, αν σας συμπαθήσει η αλεπού, σας αποκαλύψει και το μυστικό που είπε στο μικρό πρίγκιπα και του άλλαξε τη ζωή. Ένα πολύ απλό μυστικό, που μπορεί να αλλάξει και τη δική σας ζωή.

Μόνο με την καρδιά βλέπει κανείς καλά. Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ
Διασκευή:Σοφία Χριστοπούλου
Σκηνοθεσία:Λίλα Μιαούλη-Πιέρρου, Χάρης Πανούτσος
Σκηνικά:Σάκης Πεφτίκογλου
Κατασκευές:Πόλα Παναγιωτοπούλου
Κοστούμια:Βεστιάριο Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας
Χορογραφίες:Λίλα Μιαούλη-Πιέρρου
Μουσική Επιμέλεια:Άγγελος Ανδρεόπουλος
Στίχοι:Άγγελος Ανδρεόπουλος, Σοφία Χριστοπούλου
Παραγωγή:Ρουμπίνη Φακάλου
Επιμέλεια Βιβλίου-Πρόγραμμα:Αντώνης Παπαντωνόπουλος
Σχεδιασμός Αφίσας:Αστέριος Λάμπρου
Αφίσα:Emphasis– Κώστας Καραγιάννης
Αφηγητής:Σοφία Χριστοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί:Ευθύμης Αγγελόπουλος, Νάγη Αναγνωστοπούλου, Φωτεινή Αναγνωστοπούλου, Κώστας Βρης, Αλεξία Γραμμενίδη, Μυρτώ Γραμμενίδη, Άρτεμις Θεοδοσοπούλου, Δήμητρα Θεοδοσοπούλου, Χρυσάνθη Θεοδοσοπούλου, Ελένη Καδά, Ελ Καθρέπτα, Βικτωρία Κατσιγιάννη, Λίνα Μεταξά, Παναγιώτης Μεταξάς,  Σαβίνα Μητροπούλου, Χάρης Πανούτσος,  Νίκος Πεφάνης, Ιάσων Πιέρρος, Γ Τσαγρής, Χρήστος Τσαούσογλου, Ιάσων Φωτήλας